Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 58)

Posted on July 6, 2012

0


Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 58)

 

SIAPA SEBENARNYA YANG BERDENDAM KESUMAT DENGAN KAMAL HISHAM?

 

Kamal Hisham Jaafar
Seperti yang dijanjikan pada entry yang lepas, aku tetap akan kotakan janji kasi UP sama lu. Satu planet tahu lu hensem, pakai baju dan seluar berjenama tapi sayang TAK SUKA PAKAI SPENDER. Tak melecet ke bro?

Selalunya, dalam entry-entry yang lepas, aku suka tanya pelbagai soalan pada yang lain. Sebanarnya aku nak tanya 25 soalan tapi hari ni aku nak kau jawab 6 soalan sajai?

1. Betulke info yang aku dengar si Ku Yem start BENGANG tahap cipan kat kau bila Almarhum Sultan Iskandar semasa hayatnya pernah ‘sound’ kat Ku Yem lebih kurang cam,ni.
“Yem mula dari sekarang, apa saja yang kau nak buat, refer kat Lawyer Kamal ni yang aku dah lantik jadi lawyer peribadi aku”
2. Betulke Ku Yem MELETOP bila kau report kat Almarhum yang Ku Yem nak buka KASINO kat Johor?

3. Betulke semasa Almarhum masa hidup, beliau pernah mengarahkan kau agar tukar semua TANAH nya yang berada di Johor dan Singapura kepada Tengku Ismail aka Cicak mengkarung sebab Almarhum tak percaya kat Ku Yem?

4. Betul ke yang si Tengku Ismail aka Cicak mengkarung pernah mengaku depan kau yang dia BELASAH kerabat Negeri Sembilan?

5. Betul ke kau pernah MARAH kat Ku Yem sebab dia suruh buat SURAT CERAI TALAK TIGA yang palsu untuk buktikan yang Almarhum dah CERAIkan Zanariah serta MENAFIKAN hak Zanariah menuntut harta pusaka peninggalan Almarhum? Kalau betul citer ni kau marah Ku Yem sebab nak menegakkan HUKUM AGAMA, seluruh RAKYAT MALAYSIA patut bersama KAU!

6. Adakah kau benar-benar JUJUR nak aku tolong kau DEDAH kan KEBENARAN yang kau di aniaya selama ini?

AKU HARAP KAU JAWAB LAH DENGAN JUJUR KAT EMAIL AKU (uncleseekers@gmail.com) DAN AKU AKAN PAPARKAN PADA PARA PEMBACA BLOG INI.

Alang-alang mandi biar basah.
Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan

Sebenarnya kau tak perlu takut untuk balik Malaysia. Lu tak rindu ke makan roti telo bawang kat warong? Sekiranya terjadi perkara yang buruk waima muka kau bengkak kena sengat tebuan atau terlanggar pintu sekalipun, kau boleh buat report polis yang maha halia adalah SUSPEK nya.

Bersambung…

Posted in: Sultan Johor